maanantai 19. syyskuuta 2011
Viikonlopun reissusta pikkuhiljaa palautuneena ja ralli-innostuksen paukuttaessa kovasti päälle sovin tänään kaverini kanssa että ensi lauantaina matkustamme Jämi-ralliin kuvaamaan ja katsomaan. Hieman lähempänä tällä kertaa kuin Jyväskylä - jopa niin lähellä että löydettyäni kartan käsiini kävin tänään ajamassa muutaman erikoiskokeen läpi etsien loistavia kuvauspaikkoja.

Päivä on tänään muuten sujunut melko väsyneissä merkeissä. Menin nukkumaan eilen vasta kuuden aikaan aamulla ja pakotin itseni ylös ennen kahtatoista. Vitutuskäyrä nousi myös melko korkealle päivällä lyödessäni SM-liigavetoja. PAFfilla oli loistavat kertoimet KalPan voitolle Saipasta ja JYPin voitolle Bluesista. Laitoin koko pelikassan kiinni hieman jopa innoissani vain huomatakseni että muutaman tunnin kuluttua kertoimet olivat laskeneet huomattavasti ja vetoni peruttu. Tosi kiva. Kaiken lisäksi pelikassana on vieläkin kiinni hylätyssä vedossa enkä pääse sitä lyömään huomisiin otteluihin. Parempi olisi tulla huomenna päivällä tai loppuu vedonlyönti PAFfissa itseltä täysin.

Kaiken hyvän lisäksi uskollisesti jo vuosia palvelleet Skullcandyn Hesh kuulokkeeni hajosivat kun laitoin niitä päähäni. Ihan ymmärrettävää ottaen huomioon miten ne ovat olleet mukana kaikkialla niin sateessa kuin pakkasessa, tippuilleet välillä korkealtakin ja kerran heitetty seinään. Nopeasti pitäisi uudet ostaa että saisi öisin ja lenkillä kuunnella musiikkia. Valinnan vaikeus on suuri.

0 kommenttia:

Lukijat