sunnuntai 25. syyskuuta 2011
Tulipa vietettyä oikein kunnon viikonloppu - keskiviikosta perjantaihin. Teki aivan älyttömän hyvää ja nyt on mieliala huipussaan. Keskiviikkona lähdin tienpäälle Poriin jossa vietinkin aikaa perjantaihin asti vain rentoutuen. Lauantaina oli tarkoitus mennä Jämi-ralliin mutta se jäi vähän epäonnen osuessa kohdalle.

Heräsin lauantaina jo aikaisin valmistautumaan lähtöön vain huomatakseni että pääni oli järkyttävän kipeä. Mietin että onneksi viimeinen EK starttaa vasta neljän jälkeen mutta vielä mitä. Päänsärystä selvittyäni ja melkein jo lähtiessäni rallipolun varteen isäni soittaa että tulisin keskustaan antamaan apuvirtaa hänen autoonsa jossa laturi on temppuillut jo jonkin aikaa. Siinähän nyt ei kauaa mennyt ja kiitokseksi hän osti minulle kaupasta pussillisen ruokaa ja lapun lottoa. Koska laturi oli aikalailla kokonaan rikki annoin vielä virtaa Citymarketin pihassa ja hän lähti sitten kotoa kohti. Menin kämpille ajatuksena syödä nopeaa mutta puhelin soi uudestaan - jätti välille. Eipä siinä muuta auttanut kun lähteä hinaamaan omalla autolla reilu 50km. Olipa sekin elämys ja kiitokseksi sain tankin täyteen ja rahaa. Saapuessani takaisin kotikaupunkiin kello olikin jo niin paljon että jäi ralli välistä.

Olen päättänyt ostaa kuntopyörän talveksi että liikunta jatkuu. Huutonetissä on paljon halpoja ja hyviä kuntopyöriä mitä ihmiset ovat ostaneet kuntoiluhuumassa mutta jättäneet nurkkaan vaatetelineeksi. Oikein hyvä tavoite olisi tunti illassa. Kuntopyörä on myös sinälläänkin houkutteleva vaihtoehto että samalla voi vaikka katsella telkkaria kun sotkee menemään. Nyt vain pitää löytää sopiva yksilö ja mieluiten sopivan hakumatkan päästä.

0 kommenttia:

Lukijat