perjantai 9. syyskuuta 2011
Viikonloppu on lähtenyt käyntiin mukavisssa merkeissä. Koko viikko oli lähinnä haaveilua, olemista ja odottamista. Sain kuitenkin itseni lenkille niinkuin suunnittelinkin josta olenkin varsin ylpeä. Torstaina otin oikein asiakseni siivota keittiö kunnolla. Pesin jokaisen tason, lattian ja kaapin sekä keräsin kaikki pullot joita oli kerääntynyt aikamoinen määrä. Keittiö ei yli vuoteen ole ollut noin siistinä! Seuraavaksi olisikin vuorossa olohuoneen täyssiivous jonka järjestys menee jokseenkin uusiksi.

Olen jo pitkään halunnut levysoittimen sillä vinyylejä on alkanut kertymään aika määrä ja vielä enemmän on sellaisia mitä pitäisi hankkia ja ikävähän se on kun niitä ei voi kuunnella. Onneksi isäni lupasi minulle vanhan vahvistimensa ja huuto.netistä löytää todella halvalla kohtuullisia levysoittimia ja kaiuttimia. Pääsen viimein nauttimaan noista vinyyleistä! Ja muutenkin saan PS3:n ja tietokoneen kiinni vahvistimeen niin saa "hieman" parempaa ääntä ulos kun näistä tietokoneen tai telvision kaiuttimista lähtee.

Ensiviikonloppuna on edessä mukava 450km ajoreissu Jyväskylään. Sielä on ehkä suomen kovin rallisprintti ja en tietenkään voi vastustaa kiusausta mennä kuvaamaan ja katsomaan. Sitä odotellessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wääwä (miten en osaa olla pitämättä näitä outoja ääniä kommenttien alussa? :D) vinyylit ♥ itsehän tosin haaveilen niistä seinäkoristeina, vaikka oishan niitä hienoo joskus ihan kuunnellakki :D

galant kirjoitti...

AGENTTTI:
Vinyylit on kieltämättä järjettömän tyylikkäitä myös seinällä mutta tosiaan: kiva niitä on kuunnellakkin :D

Lukijat