maanantai 5. syyskuuta 2011
Viikonloppu taas vierähtänyt pidemmän kaavan kautta ja nyt vasta pääsen kirjoittelemaan. Viikolla kyllä aina ehtii muttei viikonloppuisin, outoa.

Perjantain suunnitelma


Perjantai oli ihan vain omaa aikaa ja ylimääräisistä euroista ja hyvästä fiiliksestä johtuen päätin ottaa ja riipaista ns. kalsarikännit yksikseni ja keskittyä pelaamaan L.A. Noirea läpi ja muutama matsi Fifaa netissä. Asioidessani paikallisessa marketissa huomasinkin packin Fingerpori lonkeroa ja juomavalinta ei jäänyt mietittymään sen kauemmaksi. Ilta sujui muuten suunnitelmien mukaan mutta kesken kaiken alkoi tehdä mieli aivan järjettömän kovasti katsoa BB:tä joten tein jotain mikä jo kutkuttikin mielessä - tilasin netissä BB 24/7. Fingerpori lonkun maku oli myös positiivinen yllätys ja hauskat yksityiskohdat pulloissa sai hymyilemään. "Lonkero vailla perinteitä". Ostan toistekkin, varmasti. Sain myös perjantaina väännettyä ennen iltaa itseni vielä ulos lenkille - hyvä minä.

Lauantain tunnelmat olivatkin jo ihan muuta. Tienvarsi kylteistä jo viimeviikolla huomaamani markkinat lähestyivät ja pitihän sielä päästä käymään vaikka tiesinkin etten mitään muuta sieltä kuitenkaan osta kuin metrilakua. En juurikaan koskaan syö karkkia mutta kun metrilakua on tarjolla niin pakkohan sitä on ottaa. Käsittämättömän hyvää. Tuli ehkä vähän liikaakin niitä illan kuluessa syötyä.

Sunnuntai oli lähinnä pelkkää olemista ja BB 24/7 ja viikon viimeinen lenkki. Toivottavasti jaksan pitää tahdin yllä. Tänään maanantaina en kyllä jaksa vääntää itseäni oikein mihinkään melko huonosti nukutun yön ja siitä johtuvan väsymyksen takia. Väsyneenä en vain yksinkertaisesti jaksa mitään.

0 kommenttia:

Lukijat