maanantai 5. syyskuuta 2011
Tätä saa kuulla jatkuvasti tällä hetkellä joka tuutista: netistä, kavereilta, tuttavilta, keskustelupalstoilta. Aina pitää jonkun päästä kertomaan miten "huono" ja "turha" kyseinen ohjelma on jos joku sen mainitsee. En tiedä mitään mistä jotkut ihmiset jaksavat näin syksyllä stressata niin kovasti kuin siitä että jotkut katsovat Big Brotheria. Tuntuu että ihmisille on ihan käsittämättömän vaikea vain olla katsomatta kyseistä ohjelmaa vaan pitää huudella jokaisessa käänteessä siitä miten paska kyseinen formaatti osaakaan olla ja kuinka se on tarkoitettu tirkistelijöille ja niille joilla ei ole omaa elämää. Eräässä facebook-tapahtumassa ollaan jo ihan innoissaan kun yli 1000-osallistujaa ei aijo katsoa kyseistä ohjelmaa. Mainiona yksityiskohtana mainittakoon että kyseisen tapahtuman perustaja ei ole uskaltanut edes perustaa sitä omalla nimellään vaan huudellaan jonkin feikkiprofiilin takaa.

Tuntuu olevan usein jopa käsittämättömän vaikeaa ymmärtää sitä että jotkut ihmiset seuraavat kyseistä ohjelmaa ihan vain silkasta ja puhtaasta mielenkiinnosta kyseistä formaattia kohtaan. Ihan vain siksi koska se on oikeasti hyvä ja viihdyttävä tv-ohjelma ilman mitään tirkistely-viettiä tai sitä oman elämän köyhyyttä. On oikeasti mielenkiintoista seurata miten viikkotehtävien suorittaminen sujuu, miten henkilöiden kemiat kohtaavat ja millaisia riitoja/suhteita talossa syntyy ja nähdä miten ihmiset muuttuvat tuona talossa olo aikana.

Aivan kun se olisi heiltä pois että huomattavaa osaa suomalaisista kiinnostaa katsoa Big Brotheria. Aivan kun se olisi heiltä pois jos ihmiset ovat kiinnostuneita talon tapahtumista. Aivan kun se olisi heiltä pois kun talon asukkaat saavat julkisuutta sen kautta. Onko syynä kenties kateellisuus?

Yksi yleisimmistä argumenteista BB:tä vastaan onkin ollut "Tulee niin paljon turhia lööppijulkkiksii, en jaksa kattella ja lukee niistä kaikkialta. Joku chatti/voittopottijuontajien teko-ohjelma vaa." Jos ne lööppijulkkikset ei kiinnosta niin onko ihan pakko ostaa sitä Seiskaa, lukea niitä viihdeuutisia tai katsoa sitä chattia? Ei ne kuitenkaan hypi silmille ellei sitä halua. Taitavat juuri pahimpia tirkistelijöitä olla juuri näistä asioista valittavat ihmiset kieltäen sen kuitenkin vakaasti itseltään. Ei mitään ohjelmaa tehtäisi jos se ei kiinnostaisi ja myisi.

0 kommenttia:

Lukijat