tiistai 13. syyskuuta 2011
Tänään on koko päivä ollut synkkä ja sateinen. Se ei tosin haittaa yhtään. Nautin siitä. Mielestäni on ihana herätä ja kuulla ulkoa sateen ropinaa, on ihana lähteä sateella kouluun. Se ei sureta minua yhtään vaikka taivas on synkkä ja harmaa. Lähden mielummin lenkillekkin ulos sateisena kuin aurinkoisena päivänä. Se antaa jotenkin voimaa siihen ja kannustaa eteenpäin. Rakastan seistä ulkona sateessa. Kesäisin on ihanaa kävellä sateella paljain varpain nurmikolla. Ei minulla aurinkoisiakaan päiviä mikään vastaan ole mutta jotenkin nautin erityisellä tavalla sateisista.

Alkuviikko on mennyt muutenkin lähinnä oleskellessa ja ihmetellessä. Tänään tosin eksyin Amazoniin ja tajusin että sieltä saa ihan järkyttävän halvalla - lähes ilmaiseksi - alkuperäisen Playstationin pelejä. Tilasin sitten 7 kappaletta loistavia klassikoita noin 5 euron hintaan postikuluineen. Hurr, en malta odottaa että pääsen pelaamaan lapsuuttani uudestaan. Tulee lähes aina tehtyä jotain heräteostoksia kun alkaa selailemaan "muuten vain".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hrrr kerrankin toinen, joka rakastaa sadepäiviä!
Ja oi, saako udella mitä pelejä tilasit? 8>

galant kirjoitti...

Tänäänkin ihana sadepäivä jälleen 8)
Colin McRae Rally 1, London Racer, Italian Job, Driver 2, Bass Fishing, Crash Bash ja GTA London tarttui mukaan :D Aikalailla autoilupainotteista.

Lukijat