torstai 25. elokuuta 2011
Vapaapäivä - taas vaihteeksi - ja koko päivä mukavasti vierähtänyt L.A. Noiren parissa. Enään 7 tapausta ratkaistavana pelissä. Lisäksi aloitin siivoileman hieman tässä illalla koska tarkoitus olisi ensiviikon kuluessa pestä ja siivota jokainen nurkka tässä kämpässä. Viimeksi pessyt lattiat vappuna 2010 joten korkea aikakin. Lisäksi kaikkea turhaa tavaraa lattialta saa siirrellä ja jos vaikka keksisi telvisiolle uuden paikan kun se on ikävästi tuossa ovenvälissä.

Lisäksi päätin tänään haastaa itseni näin syksyksi aina lumen tulemiseen saakka: käyn lenkillä 4 päivänä viikossa. Vähintään 30minuutin lenkki. Pitäisi saada kunto nousemaan, kesällä kun jäi vähän kaikki liikunta pelkästää olemiseen ja rentoutumiseen. Vaikka paino ei noussutkaan niin kyllä sen huomasi silti yleiskunnossa. Aloitan tämän heti maanantaina 29.8. Tämä viikonloppu pyhitettäköön vielä hyvään seuraan ja laiskotteluun!

Olen myös miettinyt että pitäisi harrastaa enemmän tuota valokuvaamista kun kamera seisoo nyt vain turhana. En vain oikein tiedä mitä kuvaisin. Olen kuvannut lähinnä kaikenlaista urheilua mutta jotain uutta tekisi mieli koittaa. Varsinkin kun näin syksyllä Ykkösen kausi alkaa olla paketissa ja ralleja ei lähistöllä enään ole. En vain tunnu saavan irti mitään luontokuvaamisesta. Toivottavasti pian innostun jostain ja saa tuon kameran ahkerampaan käyttöön.

0 kommenttia:

Lukijat