maanantai 22. elokuuta 2011
Vapaapäivä koulusta. Ei juuri mitään tähdellistä tekemistä. Pitäisi siivota mutta jätän sen mielelläni johonkin muuhun päivään. Heräsin sohvalta vasta kello 14:00, nukuimpa kunnolla kun vertaa viikonloppuun. Sohvalla nukuin koska tykkään välillä vaihtaa paikkaa sängyn ja sohvan välillä missä nukun, tulee uni paremmin.

Olen löytänyt elämääni uuden herkun. Hinta-laatusuhteelta täydellinen aamiainen/välipala löytyy paikallisen Citymarketin herkkutiskiltä: kanapatonki. Hintana siedettävä 3.5€. Onhan se vähän liikaa opiskelijalle mutta ai jumaliste miten herkullinen se on. Kooltaan ja täyttävyydeltään vastaa subwayn 30cm leipää mutta hinnaltaan huomattavasti edullisempi. Välistä löytyy kanaa reilusti, salaattia, tomaattia, jotain majoneesia.. Ah. Näitä on tullut syötyä lähes päivittäin viikon ajan. Kuva on vähän hätäisesti räpsäisty kun oli jo nälkä ja kaikenlisäksi tuo kelmu päällä ei lisää sen ulkonäön houkuttelevuutta, pahoitteluni siitä.

Nam nam.


Tänään ei ole tiedossa enään oikein mitään. L.A. Noirea pelailen varmaan läpi, ostin sen viimeviikolla ja olen nyt noin 1/3 selvittänyt murhista. Todella meilenkiintoinen peli ja piristävää vaihtelua pelirintamalle.

0 kommenttia:

Lukijat