tiistai 23. elokuuta 2011
Tänään on ollut mitä erikoisin ja kummallisin päivä sitten hetkeen aikaan. Kaverini, moniongelmainen pikavipillä eläjä maksoi viimein 20€ velkansa minulle! Tosin ei rahana, mutta hän antoi minulle uuden ostos-tv:stä tilaamansa 99€ arvoisen Flavorwaven! Voi tätä onnen päivää, oppaan mukaan ruuan laittoni pitäisi helpottua ja lyhentyä puolella. Saapa nyt nähdä miten tuokin toimii, huomenna voisi testiksi valmistaa tuolla jotain, saapahan nähdä mitä siitäkin tulee.

Tänään lisäksi olen etsinyt sopivaa autosoitinta autooni kun menini vanhan antamaan autoni myydessäni mukana ja nykysestä ikivanhasta CD-soittimesta jossa ei toimi CD:t ei ole oikein iloa. Kriteereinä oli lähinnä Aux-in paikka, 3-RCA 4V linjalähtöä (vahvistimia kaikkialla) sekä laadukas näyttö. Päädyin sitten Pioneerin DEH-6300SD soittimeen. Toivottavasti tulee nopeasti ja pääsisi jo ennen viikonloppua amistelemaan sen kiinni.

Muuten päivä on mennyt lähinnä ollessa, L.A. Noirea pelaillessa ja televisiota katsellassa. Vapaapäivä siis jälleen. Huomenna on sentään koulua, Nuori Yrittäjyys-ryhmittäytymispäivä alkaa kello 10:00 jossain kodalla keskellä metsää. Omalla autolla pitäisi mennä, saapa nähdä kuinka helposti osaan perille aika sekaisilla ohjeilla.

0 kommenttia:

Lukijat